Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı elma yemek

Rüyada acı elma yemek

Rüyada acı elma yemek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, rahatının kaçacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, huzura kavuşacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kendi işinin sahibi olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada acı elma yemek gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Rüyada acı elma yemek gelir kaynaklarının kuruyacağına, yokluğun biteceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet etmektedir.

Rüyada acı elma görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet eder.

Rüyada acılı çiğ köfte yemek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada acı bir şey yemek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada acı turşu yemek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada acı ot yemek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kafasına göre birini bulacağına işaret eder.

Rüyada acı zeytin yemek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada acı yemek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments