Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah elma görmek

Rüyada siyah elma görmek

Rüyada siyah elma görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah elma gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah elma görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada siyah elma yemek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı elma ısırmak para sahibi olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada elmalı kurabiye görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede elma ağacı görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada topraktan elma çıkarmak başarılarının tadına varacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde elma görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada elma mandalina görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments