Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı don görmek

Rüyada sarı don görmek

Rüyada sarı don görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı don gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada sarı don görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada don giymemek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada başkasının donunu giymek yapılan planların alt üst olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni don giymek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini donla görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş gölde yürümek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına delalettir.

Rüyada donlara sıçmak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada donuna sıçmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments