Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil görmek

Rüyada dil görmek

Rüyada dil görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dil gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada dil öğrendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada dil dökmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dili tutulmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada çatal dil görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada başka birinin dilini görmek iyi geçiminin biteceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada dil öğrenmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada sağır ve dilsiz olduğunu görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Rüyada kendini dilsiz görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments