Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kapılar görmek

Rüyada demir kapılar görmek

Rüyada demir kapılar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, insanların afiyet bulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada demir kapılar gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada büyük demir kapı görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir kapı kapatmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada demir kapı yıkamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada demir kapı almak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir parmaklı kapı görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada demir kapıdan içeri girmek yeni hobiler edinileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada demir kapı görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments