Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli defter görmek

Rüyada renkli defter görmek

Rüyada renkli defter görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada renkli defter gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Rüyada renkli defter görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kötü halinden eser kalmayacağına yorulur.

Rüyada sarı renk defter görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet eder.

Rüyada kara defter görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü defter görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş beyaz defter görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dolu defter görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz defter yaprağı görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada amel defteri görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments