Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana kesmek

Rüyada dana kesmek

Rüyada dana kesmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Rüyada dana kesmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada danayı kesmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah dana kesmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Rüyada dana tarafından kovalanmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana kovalaması görmek bol muhabbette kalacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada dana hayvan görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş dana görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine alamet eder.

Rüyada dana satın almak rahat şekilde yaşayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments