Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve ayna takmak

Rüyada eve ayna takmak

Rüyada eve ayna takmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kendisi için mal mülk alacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eve ayna takmak gördüyseniz:

  • İlerleyebilmek için geçmişte birlikte iş yaptığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada eve ayna takmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada ayna takmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynalı ev görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve ayna almak iş yeri sahibi olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Rüyada evde ayna görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bedeninin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada evlenip yüzük takmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada eve tül takmak çok mutlu edeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada eve lamba takmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments