Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna yansıması görmek

Rüyada ayna yansıması görmek

Rüyada ayna yansıması görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, ortak işlere gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada ayna yansıması gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada aynada kendi yansımasını görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayna yansıması görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yansıma görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada suda yansıma görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada aynalı sazan görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada kendini görememek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada aynanın çatladığını görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayna almak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments