Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış ayna görmek

Rüyada kırılmış ayna görmek

Rüyada kırılmış ayna görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış ayna gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda meydana gelen beklenmedik gelişmeler dikkatinizi çekebilir.

Rüyada kırılmış ayna görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada kırılan ayna görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada ayna kırıldığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulur.

Rüyada dikiz aynasının kırıldığını görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iyi kısmetleri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynanın kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayna kırılmasını görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın aynasının kırıldığını görmek başarının düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments