Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir dolap görmek

Rüyada eski bir dolap görmek

Rüyada eski bir dolap görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına yorulur.

Rüyada eski bir dolap gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada eski dolap görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, verilen emeklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada eski elbise dolabı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir dolap görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada siyah dolap görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada dolaba saklanmak işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı dolabı görmek tartışmaların son bulacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada çekmeceli dolap görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments