Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çiğ et görmek

Rüyada siyah çiğ et görmek

Rüyada siyah çiğ et görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, rızkın genişleyeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah çiğ et gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Rüyada siyah çiğ et görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ et kesmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Rüyada çiğ et paylaştırmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kendini yiyip bitireceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ etler görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasına çiğ et vermek maddi kriz yaşanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının evinde çiğ et görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalettir.

Rüyada çiğ koyun eti görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolapta çiğ et görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments