Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ et kesmek

Rüyada çiğ et kesmek

Rüyada çiğ et kesmek doğru kararların alınacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, üzüntülerin biteceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada çiğ et kesmek gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Rüyada çiğ et kesmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada çiğ eti kesmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, güç ve para kaybedeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına işarettir.

Rüyada köpeğe çiğ et atmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sorunların ortadan kalkacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı çiğ et yemek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, her geçen gün başarıların artacağına yorulur.

Rüyada çiğ et kestiğini görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, kazancını çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kırmızı et görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çiğ hayvan eti görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ yılan eti yemek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments