Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ etler görmek

Rüyada çiğ etler görmek

Rüyada çiğ etler görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hayata küseceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ etler gördüyseniz:

  • Duygusal diyaloglar içerisine girmeniz durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada köpeğe çiğ et vermek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ eti yemek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalettir.

Rüyada çiğ et yiyen birini görmek tatsızlıkların yaşanacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ et paylaştırmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et dağıtmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine inanılır.

Rüyada ölüye çiğ et vermek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek ailenin büyüyeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına inanılır.

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments