Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah canavar görmek

Rüyada siyah canavar görmek

Rüyada siyah canavar görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada siyah canavar gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişiler için normalin dışında şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada siyah canavar görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada denizde canavar görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada canavar bebek görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine inanılır.

Rüyada insan kılığında canavar görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada canavar doğurmak çok başarılı olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt canavar görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yüksek bir makama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada canavarla savaşmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canavar öldürmek ticaretinin büyüyeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments