Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canavar doğurmak

Rüyada canavar doğurmak

Rüyada canavar doğurmak kendi patronu olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada canavar doğurmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Rüyada canavar doğurmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tazmanya canavarı görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada canavar olduğunu görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev canavar görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada van gölü canavarı görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada yılan canavar görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil canavar görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada canavar kurt görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments