Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bohça görmek

Rüyada yeşil bohça görmek

Rüyada yeşil bohça görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, geçiminin güçleşeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bohça gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersizlikleri nedeniyle bazı hatalar oluşabilir.

Rüyada yeşil bohça görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada birine bohça vermek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden bohça almak bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, edilen duaların tutacağına alamet eder.

Rüyada bohça verildiğini görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kalbini kıracağına delalet eder.

Rüyada beyaz bohça görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı bohça görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bohça almak hastalıkların yakınına uğramayacağına, kötü günlerin geride kalacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işarettir.

Rüyada bohça hazırlamak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, çok daha fazla mesai harcayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments