Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boğadan kaçmak

Rüyada siyah boğadan kaçmak

Rüyada siyah boğadan kaçmak sorunların çözüleceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah boğadan kaçmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, art niyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah boğadan kaçmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kızgın boğadan kaçmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, eve kapanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğadan kaçmak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğadan görmek her konuda gelişme gösterileceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Rüyada boğadan saklanmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğadan korkmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğadan kurtulmak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah kediden kaçmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments