Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğadan korkmak

Rüyada boğadan korkmak

Rüyada boğadan korkmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada boğadan korkmak gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Rüyada boğadan korkmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğadan kaçmak işinin aksayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada boğadan kurtulmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada boğadan görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın boğadan kaçmak işlerin büyük kazanç getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah boğadan kaçmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada boğadan saklanmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada birilerinden korkmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments