Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tesbih bulmak

Rüyada siyah tesbih bulmak

Rüyada siyah tesbih bulmak işlerinin bir anda bozulacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah tesbih bulmak gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Rüyada siyah tesbih bulmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tesbih bulmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret eder.

Rüyada tesbih bulmak yenileneceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yerde tesbih bulmak yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih bulduğunu görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına delalettir.

Rüyada tesbihler bulmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada tesbih imamesi bulmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil tesbih bulmak iş hayatında terfi alınacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments