Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çorap görmek

Rüyada siyah çorap görmek

Rüyada siyah çorap görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, kısmetlerinin artacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çorap gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada siyah çorap dikmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çorap yıkamak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni siyah çorap görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yırtık çorap görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalet eder.

Rüyada siyah çorap istemek refah içinde bir hayat yaşanacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kirli çorap görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments