Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında siyah çorap görmek

Rüyada ayağında siyah çorap görmek

Rüyada ayağında siyah çorap görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, şansının kendisinden yana olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında siyah çorap gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Rüyada ayağında siyah çorap görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işarettir.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayağına çorap giydirmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağından çorap çıkardığını görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına yorulur.

Rüyada ayağa çorap giydirmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, feraha ermeye, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ayağa çorap giymek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments