Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş siyah at görmek

Rüyada ölmüş siyah at görmek

Rüyada ölmüş siyah at görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, üzücü haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş siyah at gördüyseniz:

  • Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz.

Rüyada ölmüş siyah at görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah atın öldüğünü görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane siyah at görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada siyah ve kahverengi at görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada kızgın siyah at görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada siyah renk at görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulur.

Rüyada evin içinde siyah at görmek fakirliğinin biteceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada at siyah görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, enerjisini toplayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments