Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki siyah at görmek

Rüyada iki siyah at görmek

Rüyada iki siyah at görmek aile içinde de bereketin artacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iki siyah at gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Rüyada iki siyah at görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada siyah renkli at görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada dört nala koşan siyah at görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada siyah at tarafından kovalanmak çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına yorulur.

Rüyada kızgın siyah at görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah at görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz at ve siyah at görmek işe gösterilen ilginin artacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve siyah at görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments