Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada general elbisesi giymek

Rüyada general elbisesi giymek

Rüyada general elbisesi giymek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada general elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Rüyada general elbisesi giymek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada kendini general görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil general görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada generalle konuşmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada general görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada general olmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada uzun sarı elbise giymek işinden ekmeğinden olacağına, geçim derdinin biteceğine, saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah uzun elbise giymek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments