Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada general görmek

Rüyada general görmek

Rüyada general görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, kötü günler yaşanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada general gördüyseniz:

  • Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada sivil general görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada kendini general görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, adeta havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada general olmak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, sıkıntı çekeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada general elbisesi giymek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, başarılarını ispat edeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada generalle konuşmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, rahatlığa ereceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Rüyada general görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments