Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi sıva yaptırmak

Rüyada evi sıva yaptırmak

Rüyada evi sıva yaptırmak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada evi sıva yaptırmak gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ev sıva yapmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına alamet eder.

Rüyada toprak sıvalı ev görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada eve sıva yapmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamur sıvalı ev görmek hataların telafi edileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sıvasız ev görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir eşe inanılır.

Rüyada sıvalı ev görmek mutlu olunacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev sıvası yapmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni sıvanmış ev görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments