Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada kendi gözünü görmek

Rüyada aynada kendi gözünü görmek

Rüyada aynada kendi gözünü görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, borçlarının ödeneceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, el açmayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işarettir.

Rüyada aynada kendi gözünü gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Rüyada aynada göz görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, yalnız kalınacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada aynada gözlerine bakmak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada kendi gözünü görmek kazancın daha da artacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada aynada gözlerini görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada aynada gözüne bakmak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada aynada yüz görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde ayna görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Rüyada kendine aynada bakmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments