Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişelere su doldurmak

Rüyada şişelere su doldurmak

Rüyada şişelere su doldurmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, zahmet veren işlerin artacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine inanılır.

Rüyada şişelere su doldurmak gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Rüyada şişeye su doldurmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada pet şişeye su doldurmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi varlığının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişelere su doldurmak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna işaret eder.

Rüyada şişeye süt doldurmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada şişeye zeytinyağı doldurmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada şişede soğuk su görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına alamet eder.

Rüyada şişeden su dökmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine inanılır.

Rüyada şişeyle su içmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments