Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konserve şişesi görmek

Rüyada konserve şişesi görmek

Rüyada konserve şişesi görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kudretinin yerine geleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, alım gücünü yitireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada konserve şişesi gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapmak istiyorsanız rüzgar sizden yana esiyor.

Rüyada konserve şişesi görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işarettir.

Rüyada konserve mısır görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada balık konservesi görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, aralarından su sızmayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada domates konservesi görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalettir.

Rüyada konserve fasulye görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Rüyada konserve yaptığını görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada konserve kutusu görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada konserve görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments