Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlek şişirmek

Rüyada tekerlek şişirmek

Rüyada tekerlek şişirmek endişe veren durumların düzeleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, emeğinden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada tekerlek şişirmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada tekerlek şişirmek kafasının rahat edeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada araba tekerleği değiştirmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, küs arkadaşların barışacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Rüyada bisiklet tekerleği görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, önemli işler yapacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına inanılır.

Rüyada tekerlek değiştirmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, zenginliğinin süreceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede görmek güzel huylarının değişeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada traktör tekerleği görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments