Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği sırtında taşımak

Rüyada bebeği sırtında taşımak

Rüyada bebeği sırtında taşımak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, insanlarla bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada bebeği sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Rüyada sırtında bebek taşımak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği sırtında taşımak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada sırtta bebek taşımak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada sırtında hasta taşımak umutlarını yitireceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kardeşini sırtında taşımak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında eşya taşımak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments