Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta bebek taşımak

Rüyada sırtta bebek taşımak

Rüyada sırtta bebek taşımak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işarettir.

Rüyada sırtta bebek taşımak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada bebeği sırtında taşımak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada sırtında bebek taşımak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada sırtta bebek taşımak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında kadın taşımak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını sırtında taşımak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine tabir olunur.

Rüyada köpeği sırtında taşımak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi sırtında taşımak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments