Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna yaptırmak

Rüyada ayna yaptırmak

Rüyada ayna yaptırmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayna yaptırmak gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Rüyada ayna karşısında süslenmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada eve ayna takmak mutluluğunun katlanacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada göz görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada ayna kırdığını görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada aynada yaşlandığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işarettir.

Rüyada aynada güzel olduğunu görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde ayna görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla ayna görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments