Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp şeklinde ayna görmek

Rüyada kalp şeklinde ayna görmek

Rüyada kalp şeklinde ayna görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp şeklinde ayna gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kalp şeklinde ayna görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde çiçek görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi durumun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde yüzük görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalet eder.

Rüyada kalp şeklinde küpe görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına delalettir.

Rüyada kalp şekli görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde balon görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp şekli çizmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kalp şeklinde taş görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments