Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynalı tarak görmek

Rüyada aynalı tarak görmek

Rüyada aynalı tarak görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret eder.

Rüyada aynalı tarak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Rüyada tarak ve ayna görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayna ve tarak görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynalı tarak görmek bir üniversitede hoca olunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ayna tarak görmek torunlarına dahi yeteceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına alamet eder.

Rüyada tarakta bit öldürmek dileklerinin gerçekleşeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada altın tarak görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta tarak görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni tarak almak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments