Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında taşımak

Rüyada sırtında taşımak

Rüyada sırtında taşımak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında koyun taşımak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babasını sırtında taşımak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, tartışma yaşayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada hasta birini sırtında taşımak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yalnız kalmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında eşya taşımak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Rüyada hastayı sırtında taşımak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında döşek taşımak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments