Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında döşek taşımak

Rüyada sırtında döşek taşımak

Rüyada sırtında döşek taşımak dualarına karşılık alacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, umutlarını yitireceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında döşek taşımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada sırtında döşek taşımak sıkıntısından kurtulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini ölüm döşeğinde görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sabrını zorlayacağına işaret eder.

Rüyada yorgan ve döşek görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada döşek yüzü görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde birini görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada döşek taşıdığını görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, zahmete ve çileye düşeceğine inanılır.

Rüyada döşekte yatmak uğranılan zararın paylaşılacağına, zor günlerden geçeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine inanılır.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek ailesini utandırmayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments