Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kurt görmek

Rüyada sırtında kurt görmek

Rüyada sırtında kurt görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında kurt gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Rüyada sırtında kurt görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yara görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek yaşam standartlarının artacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, başarının garantileneceğine alamet eder.

Rüyada sırt çantası almak sevdiği kişilere kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada sırt üstü kaymak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında kanat görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini sırtında taşıdığını görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sırttan ısırılmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments