Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırttan ısırılmak

Rüyada sırttan ısırılmak

Rüyada sırttan ısırılmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, rızkın gittikçe azalacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, gözyaşının kuruyacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırttan ısırılmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda tanıdığınız bir kişiden bir teklif alabilirsiniz.

Rüyada sırtından ısırıldığını görmek azalacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada sırttan ısırılmak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından ısırılmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada domuz ısırması görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada siyah köpek ısırması görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ısıran karınca görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, mutluluğunun artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments