Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kapı taşımak

Rüyada sırtında kapı taşımak

Rüyada sırtında kapı taşımak kurulu bir düzenin sağlanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, bereketinin artacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, keder yaşayacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında kapı taşımak gördüyseniz:

  • Kendi çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorundasınız.

Rüyada sırtında kapı taşımak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada sırtında koyun taşımak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, anne baba ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu sırtında taşımak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet eder.

Rüyada sırtında taşımak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada kadını sırtında taşımak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastayı sırtında taşımak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulur.

Rüyada anneyi sırtta taşımak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments