Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı kaşınmak

Rüyada sırtı kaşınmak

Rüyada sırtı kaşınmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yaşamının yoluna gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtı kaşınmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuza sıkıca bağlı kalma isteğiniz dikkate almanız gereken net fırsatları veya seçenekleri görmenizi ya da değerlendirmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada sırtı kaşınmak dedikoduya, daha büyük saygınlık kazanılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtını kaşıtmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kendi kaşını görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaş ortasını almak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarının yok olduğunu görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kaşını aldığını görmek haksızlık edeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gür kaş görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, alkış alacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına inanılır.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments