Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kaşını görmek

Rüyada kendi kaşını görmek

Rüyada kendi kaşını görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada kendi kaşını gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada kaş deldirmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kaş görmek yaşama sevincine kavuşacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kaş aldırdığını görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kaşları çatmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, başına türlü işler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşları beyazlamak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, de rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada çok kaşınmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş kılı görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendi kaşını aldığını görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments