Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş parçaları görmek

Rüyada taş parçaları görmek

Rüyada taş parçaları görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına alamet eder.

Rüyada taş parçaları gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada taş parçaları görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Rüyada bir parça ekmek görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada insanın parçalandığını görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işlerin günden güne bozulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir parça et görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların parçalandığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Rüyada pırlantanın parçalandığını görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına inanılır.

Rüyada sabun parçaları görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçaları görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments