Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna parçaları görmek

Rüyada ayna parçaları görmek

Rüyada ayna parçaları görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayat boyu desteği olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işaret eder.

Rüyada ayna parçaları gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, dişe diş savaşacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayna parçası görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet eder.

Rüyada ayna parçaları görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük et parçaları görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine yorulur.

Rüyada ayakkabısının parçalandığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek sevdiğine kavuşacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanın parçalandığını görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada diş parçalandığını görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments