Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saplı bardak görmek

Rüyada saplı bardak görmek

Rüyada saplı bardak görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, çok iyi şeylere, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret eder.

Rüyada saplı bardak gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Rüyada saplı bardak görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada sapsız balta görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sapı kırık fincan görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına yorulur.

Rüyada sabrettiğini görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işarettir.

Rüyada arabayla çamura saplanmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına yorulur.

Rüyada çiçek sapı görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sap tarlası görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, harcama gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments