Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak çekmek

Rüyada bardak çekmek

Rüyada bardak çekmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada bardak çekmek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri yaparken aniden ortaya çıkanlara dikkat edin.

Rüyada sırta bardak çekmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına delalet eder.

Rüyada bardak çekmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada rakı dolu bardak görmek yeni bir işe girileceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye bardak görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birinden bir bardak su içmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada bardak düştüğünü görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada bardak temizlemek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada metal bardak görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments