Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vakıf görmek

Rüyada vakıf görmek

Rüyada vakıf görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vakıf gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada vakıf görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırra vakıf olmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments