Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna düşürmek

Rüyada ayna düşürmek

Rüyada ayna düşürmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada ayna düşürmek gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Rüyada aynanın düştüğünü görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayna düşürmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikiz ayna görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına inanılır.

Rüyada temiz ayna görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kısmetlerinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada kırık aynada kendini görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tozlu ayna görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam ayna görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet eder.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments