Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikiz ayna görmek

Rüyada dikiz ayna görmek

Rüyada dikiz ayna görmek iyi şartlarda yaşayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, parasız kalacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada dikiz ayna gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Rüyada dikiz aynasının kırıldığını görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikiz aynası görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına tabir olunur.

Rüyada dikiz ayna görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, deşarj olacağına yorulur.

Rüyada birinin ayna kırdığını görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada ayna yapmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada saçının döküldüğünü görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments